Butikken


Mindeord ❤️
himlen har fået endnu en pragtfuld & smuk stjerne.
Min Mentor, min fortrolige, bedste veninde, min forretningspartnere og sjæle ven, Margit Lillelund er sovet ind på Sankt Lukas Hospice. Hos hende var hendes elskede og trofaste søstre Aase & Kirsten.
Vores Margit var stærk og afklaret til det sidste. Hun var elsket og respekteret af utrolig mange mennesker.
Jeg fik 6 års pragtfulde år sammen med Margit. Vi havde et unikt dybt venskab. Utrolig mange minder og eventyr. Margit var min urokkelige støtte i alt og at vi fik så mange gode timer mens vi byggede vores forretning, Balle & Lillelund Brocante Design op er jeg evig taknemmelig for. En hård arv jeg nu skal føre videre alene.
Margits ånd, proffesionelle og kreative gøren i Min forretning, vil altid følge mig. Hun var et enormt leksikon af viden fra et langt liv med vores begges hjertebørn; Royal Copenhagen og Georg Jensen.
Jeg takker alle dem af mine og min familie for at være der & støtte mig gennem Margits sygdom og sidste tid. Jeg kan ikke takke de utrolige og dygtige sygeplejersker og læger på Sankt Lukas Hospice nok. I er Engle af ren kærlighed.
Æret være Vores Margits minde.❤️

 

Jens Balle

Balle & Lillelund, Brocante & Design slog dørene op 1 juni 2020. Vores første fysiske butik og showroom ligger i Danmarks første beton byggeri, systemhuset som er designer af Mogens Lassen tilbage i 1930er. 
Den ejes af Jens Balle som de sidste 10år har valgt denne branche som sin levevej. "Det hele startede med en kongelig faun figur, og så gik det ellers stærkt med at bygge sin egen samling op af Royal Copenhagen, Bing & Grøndahls faun, fugle og hunde figurer op. Miniature figurer og art noveau stykker kom til."  Jens Balle brænder for dansk porcelæn og sølv historie.

Margit Lillelund var forretningens visuelle merchandiser. Hun formåede at få vores varer til at udstille sig selv fra deres bedste sider. Hun formåede med sin kærlighed til varenes historie at få butikken til at ligne et stort eventyr som konstant skifter sit udtryk og fylder vores kunder med nysgerrighed på varenes historie. Margit kom med 50års erfaring indenfor branchen og har arbejdet for Holmegaard, Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl i mange år. Hun kunne desuden lægge 20år til for Georg Jensen. 

 

I forretningen på Ordrupvej 70b, 2920 Charlottenlund, køber og sælger vi guld & sølv, alt i porcelæn fra de store danske designere, som Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og Dahl Jensen. 

Balle & Lillelund Brocante & design